صفحه بندی به معنای صفحه صفحه کردن نوشتههای وبلاگ است، که معمولاً بازدیدکننده برای رفتن به صفحات دیگر باید از طریق شمارههای صفحاتی که در پایین صفحه وجود دارد اقدام کند. در بخش تنظیمات وبلاگ، این وبلاگ نویس است که تعیین میکند در هر صفحه چه تعداد نوشته به نمایش درآید. مثلاً اگر شما هزار […]
برخی از وبلاگنویسان به دلیل کلاس داشتن سایت، دوست دارند ظاهر وبلاگ خود را تبدیل به سایت کنند! در اینجا قصد آموزش تبدیل ظاهر وبلاگ به سایت را ندارم. ولی جهت راهنمایی چند نکته را خدمت شما عرض خواهم کرد.
یکی از مشکلاتی که کاربران سایت بلاگفا دارند، عدم امکان درج دکمههای شمارهای در پایین صفحه برای جابجایی بین صفحات مختلف مطالب توسط بازدیدکنندگان است. علیرغم برچسبی که در راهنمای کدهای قالب بلاگفا برای صفحهبندی صفحات وبلاگ بلاگفا وجود دارد، اما این قابلیت به درستی کار نمیکند. به همین دلیل بسیاری از کاربران بلاگفا به […]
حتماً تا به حال شده که میخواستید قالب وبلاگتان را تغییر دهید، و پس از انجام این کار مشاهده کردید که ظاهر وبلاگ به هم ریخته است. کاری که باید در این حالت انجام دهید، استفاده از نسخهی پشتیبان قالب وبلاگ است که اگر داشته باشید، نگرانی وجود نخواهد داشت. در ادامه در مورد نحوهی انجام این کار توضیحاتی خدمت شما داده میشود.
فرض کنید وبلاگتان را تغییر دادهاید و حال میخواهید بازدید کنندگان آنرا به وبلاگ جدیدتان منتقل کنید. به نظر شما باید چکار کرد؟ در اینجا کدهایی وجود دارند که کار ما را ساده کرده و اجازه دوباره آدرس دهی (Redirect) صفحات را به ما میدهند که به سادگی بتوانید صفحات وبلاگ را به یک سایت یا وبلاگ دیگر هدایت کنید.
برخی از وبلاگها را حتماً دیدهاید که در انتهای صفحه، شمارهگذاری برای صفحات وبلاگ وجود دارد که شما را به صفحات دیگر آن پایگاه هدایت میکند. این موضوع برای این که کاربران وبلاگ بیشتر در پایگاه شما بمانند بسیار مهم است. چون که مطالب قبلی شما هم به صورت کامل در دسترس آنهاست و میتوانند از آنها هم بازدید کنند.
یکی از راه های ساخت یک نماد برای وبلاگ استفاده از سامانه های برخط است که کار شما را بسیار راحت میکند. فقط کافی است صفحه مرورگر را باز کنید و وارد سامانه مورد نظر شوید. سپس با استفاده از ابزارهایی که به شما اختصاص میدهد، کار ساخت Favicon را به اتمام برسانید. در این نوشته به سه سامانه برخط عالی برای ساخت نماد اشاره میکنیم.
تا به حال در بالای مرورگر زمانی که یک صفحه وب را باز میکنید، دیده اید که یک نماد کوچک که معرف آن سایت است، به شما نشان داده میشود. در وبلاگ هم شما میتوانید این نماد یا آیکن را سفارشی کنید، و به اصطلاح نماد خودتان را به جای نماد سرویس دهنده وبلاگ قرار دهید، که در این نوشته به طور کامل در این باره توضیح میدهیم.