کپی کن تا بازدید بگیری!
با دیدن عنوان این مطلب در ذهن شما چه چیزی تداعی میشود؟
از این که با خواندن این متن و عمل به آن باعث افزایش بازدید وبلاگتان میشوید خوشحال میشوید؟
کپی کردن را کاری غیر اخلاقی و غیر حرفهای میدانید و ناراحت میشوید؟
یا بیتفاوت از کنار آن گذشته و بقیه مطلب را میخوانید؟
جواب شما به این سوال به اعتقاد شما در مورد کپی کردن مطالب بر میگردد. اگر به فکر افزایش بازدید به هر روش و طریقی باشید که بتوانید با این کار پولی به جیب بزنید، یا اگر نمیدانید چطور مقاله بنویسید و دنبال یک راه ساده برای پر کردن وبلاگ میگردید، به احتمال زیاد کپی کردن برای شما امری واجب است! ولی اگر ارزش تولید یک مقاله یا محتوا را بدانید، قضیه فرق خواهد کرد.
تهیهی محتوا برای یک وبلاگنویس از مهمترین کارهایی است که او باید انجام دهد، تا وبلاگی سرزنده داشته باشد. از آنجایی که این کار باید به صورت مداوم انجام شود، شاید برای برخی افراد کاری پر زحمت باشد. پس به فکر یک راهحل میگردند. در موارد دیگر، شاید هدف یک وبلاگنویس از اول کار استفاده از مطلب دیگران و بازدید جذب کردن باشد. در هر صورت این افراد مبادرت به کپی کردن از مقالات دیگران در سایتها و وبلاگهای دیگر میکنند.
قصدم از انتشار این مقاله نصیحت کردن جهت کپی نکردن مطلب نبود. هدف پاسخ دادن به سوال برخی عزیزان مبنی بر عدم کسب بازدید قابل توجه است. چند روز پیش عزیزی از بنده سوالی پرسید که چرا با اینکه مطالب خوبی در وبلاگ میگذارم، اما بازدیدی ندارم! از من درخواست چاره کرده بود که سعی کردم در قالب یک مطلب کامل در این باره توضیح دهم.
همانطور که میدانید بیش از 80 درصد بازدید یک وبلاگ یا سایت را موتور جستجو میفرستد که موثرترین آنها گوگل است. پس شاید گاهی اوقات لازم باشد که تسلیم سیاستگذاریهای گوگل شویم، تا او به ما اعتماد کرده و برای وبلاگ ما بازدیدکننده بفرستد. در غیر این صورت میتوانیم بر روی دیگر ترفندهای بازارایابی سایت، مثل انجام تبلیغات متعدد حساب باز کنیم، که در این صورت هزینه کردن لازمه کسب بازدید است. پس حالا میفهمیم که چرا اینقدر گوگل برای کسی که سایت یا وبلاگی دارد مهم است.
زمانی که به وبلاگ این دوستمون که این سوال را از بنده پرسیده بود رفتم، دیدم که تمامی مطالبی که روی وبلاگ گذاشته بود همه رونوشت (کپی) بودند و از سایتهای دیگر برداشته شده بود. با اینکه از نظر ایشان مطالب جذابی بود، ولی اگر شما میخواهید از گوگل بازدید بگیرید، باید نظر او را جلب کنید و مقالات شما برای گوگل جذاب باشد، نه شما!
مهمترین مـؤلفه برای جذابیت یک مطلب برای گوگل هم، جدید و نو بودن آن است که باعث میشود موتور جستجو دیدی متفاوت به آن داشته باشد و برای آن خواننده جذب کند. در غیر این صورت گوگل متوجه کپی کردن شما خواهد شد و این موضوع را به حساب سرقت میگذارد. در کشورهای پیشرفته سرقت فقط شامل کالاهای ملموس نمیشود. یک نرمافزار که قابل لمس کردن هم نیست را میتوان به سرقت برد. اما در ایران ما این موضوع فعلاً در قالب اعتقاد شخصی باقی مانده است و قانونی محکم برای آن وجود ندارد. پس حال این طرز رفتار گوگل را میتوان درک کرد. مخصوصاً که با بروزرسانیهای آلگوریتم آن، شدیداً روی وبلاگهای کپی کننده تمرکز کرده است و آنها را از دور خارج میکند.
علاوه بر این، کسی که یک مقاله یا محتوا را خود تولید میکند، زمان زیادی را برای آن صرف میکند. حالا میخواهم نظر شما را بپرسم؛ آیا این اخلاقی و قانونی است که اشخاص دیگر حتی بدون نام بردن از نام خالق اصلی از آن استفاده کنند؟ خودتان به دیگران اجازهی چنین کاری را با محتوای خود میدهید؟ پس اگر اعتقادی به قانون یا عرف حق تکثیر ندارید، نباید انتظار دست یافتن به بازدید بالا را داشته باشید. یا عملتان را اصلاح کنید و یا انتظارتان را تغییر دهید.
برای اینکه گرایش افراد کپی کننده را به سمت تولید کننده شدن سوق دهم، بهتر دانستم که پیشنهادی دهم. به شما پیشنهاد میکنم که فقط 10 مطلب بلندتر از 300 کلمه در وبلاگ با موضوعات پرکاربرد و پرجستجو بنویسید و نتیجهی آن را مشاهده کنید. آن وقت متوجه میشوید که اگر به جای زمان گذاشتن برای برداشتن مطالب دیگران، روی مقالات خودتان با دانستههای شخصی کار کنید، تاثیر بیشتری برای شما و وبلاگتان خواهد داشت.
۳۲ دیدگاه
درود
سپاسگذارم که مطالب کاربردی وبسیار خوبی مینویسید
من قبلا چندین بار به وبلاگ شما آمدم واز مطالبتان استفاده کردم وهمچنین کد صفحه بندی شما را در بلاگم استفاده کردم
مطالبی که من مینویسم بیشتر درباره نقد دین نقد خدا ونقد تفکر مذهبی ومکتبی است
اما با وجود آنکه مطالب بکر زیادی را هم خودم نگاشته ام( که آنها را در بخش پیوندهای روزانه گذاشته ام)
بازهم بطور متوسط روزی بین 50 تا 80 نفر از بلاگم دیدن میکنند
برای من تعداد بیشتر بازدید کننده بخاطر این مهم است که میخواهم طیف افراد بیشتری را درگیر مطالبم کنم وبقول خودم آگاهی رسانی کنم
بنابراین اگر زحمت کشیده وبه وبلاگ من سری بزنید
و مرا ازنظرات انتقادی تان بهرمند کنید
تمام عمر سپاسگذارتان خواهم بود
منتظر نظرات نقادانه و تخصصی تان هستم
با تمام احترام وارادت
هومن سهیلی
سلام، اولاً لازم نیست که مطالبی که مینویسید لینک اون رو توی پیوندهای روزانه بذارید. در بخش آخرین مطالب که بیاد کافیه. ببینید، برای گرفتن بازدید حتی توی یک وبلاگ ساده نکات بسیاری وجود داره که باید رعایت بشه و خیلی از از این نکات به صورت فنی است. یعنی شاید هر کسی از پس اون بر نیاد. ولی میشه یاد گرفت. مثلاً برچسب Description توی قالب وبلاگ باید کاملاً بهینه باشه و از کلمات اضافی عاری باشه. همچنین نحوه کدنویسی وبلاگ و خیلی مسائل ریز و درشت دیگه…
ولی نکاتی که لازم به توضیح دیدم:
مطالب شما باید حداقل 300 کلمه داشته باشه
بند اول (پاراگراف) اول حتماً باید بلند و سرشار از کلمه کلیدی باشه
برای نوشتن یک مقاله باید روی یک کلمه کلیدی تمرکز کنید و نه بیشتر
اون کلمه کلیدی باید توی عنوان، بند اول، تمامی بندها و کلمات کلیدی مرتبط با اون پست باشه
از عکسهای مرتبط همراه با توضیحات مربوط به عنوان پست استفاده بشه، بهتره
کل وبلاگ هم اگر در مورد یک موضوع خاص باشه خیلی خوبه
و …
سلام.حتی از وب سایت های خارجی هم اگه چیزی رو کپی کنم باید با ذکر منبع باشه؟؟؟؟؟؟؟به فرض سایت های مختلف ویکیا (یه وب سایت خارجیه)؟؟؟؟
آره، اون هم باید منبع داشته باشه. ویکیپدیا که خیلی معروفه و اگر کپی بدون ذکر منبع کنید خیلی بده…
منطورم ویکی پدیا نبود شما این وب زیر رو سرچ کن.
winx.wikia.com
البته این وب یه وب دخترونه هستش (منطوری نداشتم می خوام فقط با وب اشنا بشید )
منطورم این وب هستش(وبی که بالا نوشتم)
وقتی رفتین و سرچ کردین لطفا دوباره جواب سوالم رو بدید.چون من توی هر وبی که می رم می گن :ما از وبلاگ های خارجی عکس ها رو به زور پیدا کردیم و عکسایی هم که گزاشتن بدون منبعه!!!!!
ببینید، عکس بدون منبع مشکل زیادی رو ایجاد نمیکنه، مخصوصاً اگر از یک زبان دیگه باشه. پس خیلیها همین کار رو میکنند و بازدید میگیرند. اما اگر همین هم نشونی منبع داشته باشه بهتره
خیلی ممنون . وب خیلی خوبی دارید.
سلام من از سایت آپارات یک کد ویدئو گرفتم و در وبلاگم ستونی به عنوان ویدئو درست کردم و کد ویدئو را در آن جا قرار دادم و ثبت کردم.
دفعه ی بعد از سایت آپارت ویدئوی دیگه ای گرفتم دوباره ثبتش کردم اما هر سری فقط 1 ویدئو نشون داده میشه.
اگخ منظورم را نفهمیدید به وبلاگم سر بزنید .
متشکر میشم راهنمایی کنید چجوری 2 تا ویدئو نشون داده بشه
به احتمال زیاد اگر یک ستون با باکس دیگه درست کنید و کد دیگه رو اونجا بذارید مشکل حل میشه. ولی بهتره که کلاً از کدهای چرخان فیلمهای آپارات استفاده کنید.
ممنون ولی اگه تعداد فیلم ها زیاد شه تعداد باکس ها زیاد میشه راه حل دیگه ای وجود نداره؟
کد های چرخان آپارات چیه؟
شما فیلمها رو توی قالب وبلاگ وارد میکنید؟ فکر نکنم اگر یکیش رو تونستید وارد کنید برای بقیش هم مشکلی باشه! شما از کدوم کد استفاده می کنید: JavaScript یا iFrame؟ آی فریم رو که بلاگفا گیر میده و اصلاً نمیذاره بذارید.
کدهای چرخان هم از بخش مدیریت کانال آپارات موجوده که فیلمهای خودتون رو به صورت نواری نمایش میده.
در ضمن، نظرات رو توی مطلب مخصوص به خودش بذارید.
چشم. از کد Java Script در بخش قالب وبلاگ استفاده میکنیم. حالا ممنون در یک وب دیگه امتحان میکنم ببینم تنیجهاش چه میشود.
سلام دوست عزیز ممنون از مطالب خوبتون
سوالم اینه کسایی که وبلاگ دارن و با ترفند ارسال ادرسشون به هزاران وبلاگ دیگه بازیدشون بالا میره اینا رو گوگل در نظر میگیره یا نه ؟؟؟؟ چون شما گفتید گوگل مطالب جدید رو در نظر داره .
اگر شما بازدیدتون با فرستادن نشانی وبلاگ به هزاران وبلاگ بالا میره، این کارو بکنید. ولی معمولاً اینجوری نیست و برای گوگل اینطور پیوند برگشتی گرفتن ارزش نداره.
سلام چطوری فونت واندازه ی عنوان وبلاگ رو عوض کنیم ؟ میشه کامل توضیح بدید ؟
سلام، اول باید html یاد بگیرید، بعد Css حالا باید قالب وبلاگتون رو ویرایش کنید!
سلام،منظور از درج کپی رایت ینی چی؟
ین اینکه اخر مطلب بنویسم منبع:فلانی میشه توضیحات رو برام ایمیل بزنین
آره، یعنی اینکه مطالب دیگران رو به اسم خودتون ثبت نکنید. حداقل منبعش رو ذکر کنید.
میشه مثلا گوگل رو دور زد و بنویسی
منبع:فلان سایت
div style=”display:none”>
ینی میشه اون متن رو بنویسی ولی مخفی کنی (باشه اما وجود نداشته باشه)
مثل کد پست قبل
سلام. من به يك مشگلي بر خوردم. يك جدول 12 ستوني و 50 رديفي درست كردم و اين به وسيله خود بلاگفا تبديل به كد html كردم. بعد اين كدها رو توی صفحه جداگانه با ويرايش كامل كدها زير كدهای ديگه قرار دادم. error ميده كه حجم زياده بايد كمتر از 80 كيلوبايت باشه. اما وقتي تعداد رديفها رو 6 يا 7 تا ميكنم بارگذاري ميشه. چيكار كنم كه جدولي رو كه ميخام كامل باشه؟
من نمیدونم که این چه جدولی است که اینقدر حجم داره! معمولاً جداول حجم آنچنانی ندارند. ولی ممکنه که اجزایی که توی جدول گذاشتید خیلی سنگینه. اونها را کم کنید.
سلام
خیلی جالب بود
حالا یه سوال : اونوقت اگه منبع رو توی آخر پست ها درج کنیم (یا هرچیز دیگه که به آخر متن کپی شده اضافه شه) باعث تغییر در پست میشه و گوگل دیگه اونو کپی شده نمیشناسه؟
سلام، چرا باز هم کپی شناسایی میشه. ولی این دفعه اوضاع فرق میکنه، چون شما منبعش رو ذکر کردید. در اصل وقتی منبع نذارید یعنی نویسندهاش خودتون بودید. حالا اگر واقعاً نویسنده خودتون نباشید چی!؟
این درست … فقط میخواستم بدونم که اگه منبع رو ذکر کنیم دیگه واسه اعتبارمون تو گوگل لطمه ای زده نمیشه؟
نه، با ذکر منبع اعتبارتون خدشهدار نمیشه. درستش اینکه منبع رو ذکر کنید و در ابتدا یا انتهای مطلب نظر خودتون رو دربارۀ اون بنویسید.
سلام من الان این مطلب را کپی کرده ام ایا از گوگل امتیاز منفی میگیرم لطفا یه نگاه بندازید
به طور کلی خدمت شما عرض کنم که اگر لینک منبع رو در انتهای نوشته بذارید مشکلی پیش نمیاد. هر چند به اندازۀ یک نوشتۀ جدید نمیتونه توی گوگل رتبۀ بگیره. اما مشکلی پیش نمیاد.
سلام
وقتی ما میخواهیم از سایتی کپی کنیم و بعد میبینینم اونم از کسی دیگه کپی کرده و منبع اون رو گزاشته
ما باید منبع کدوم سایت رو بزارم
منبع سایت اصلی یا همون اولی
سلام حداکثر چقدر طول میکشه تا وبلاگ ثبت بشه تعداد مطالبش ۵تا است وبلاگمو ۲۰دی ثبت کردم تو گوگل