مزایا و معایب اتصال دامنه به وبلاگ
خیلی از عزیزان وبلاگ نویس، دوست دارند که نشانی وبلاگ آنها به شکل یک سایت مستقل دیده شود. به همین دلیل تلاش میکنند که یک دامنه را خریداری نموده و به وبلاگ خود متصل نماید که در نوشتههای قبلی به صورت کامل در این باره توضیح دادیم. اما باید گفت که این کار علاوه بر مزایایی که دارد، دارای معایبی هم هست که شمایی که میخواهید یک دامنه به وبلاگ متصل کنید، باید از آنها آگاه باشید، که در این نوشته به مزایا و معایب اتصال دامنه به وبلاگ صحبت میکنیم.
سرویسهای وبلاگ نویسی پارسی، به دلایل مختلف از بسیاری از استانداردهای وب پشتیبانی نمیکنند. شاید دلیل اصلی این موضوع مناسب نبودن زیرساختهای کاری باشد که در ایران هنوز به صورت مناسب وجود ندارد. اما در هر صورت وبلاگ نویسی در ایران به شکل حرفهای خودش صورت نمیگیرد. مگر اینکه شما به فکر استفاده از یک سیستم مدیریت محتوای جداگانه باشید و خوب روی محتوا کار کنید.
زمانی که شما یک دامنه را به وبلاگ خود متصل میکنید، این مزایا نصیب وبلاگ شما میشود:
- جلوهای حرفهای تر و مستقل به وبلاگ شما میدهد.
- نشانی آن کوتاهتر و به خاطر آوردنیتر میشود.
و اما حال که با مزایای اتصال دامنه آشنا شدید، به سراغ معایب کار میرویم:
- هزینه بردار است، البته نه زیاد
- مدت زمان زیادی طول میکشد تا از نظر موتور جستجو برای فرستادن بازدیدکننده اعتبار جذب کند.
- امکان بوجود آمدن خطای محتوای تکراری توسط موتور جستجو وجود دارد.
اگر خواسته باشیم درباره مهمترین عیب اتصال دامنه به وبلاگ، یعنی امکان بوجود آمدن خطای محتوای تکراری، توضیح دهیم، از آنجایی که مطالب وبلاگ شما از طریق هر دو نشانی جدید و قدیم قابل دسترس است، موتور جستجو فکر میکند که شما یک سایت را دقیقاً کپی کردید و اینجاست که ممکن است مشکلات شروع شود. بدتر از همه اینکه قالب هر دو نشانی هم یکی است و این مشکل را تشدید میکند. پس در نتیحه اگر وبلاگ شما به فهرست سیاه گوگل رفت، تعجب نکنید.
از نظر اعتبار هم، موتور جستجو معمولاً به دامنههایی که چندین سال عمر دارند، بهای بیشتری میدهد. ولی اگر شما بروی یک دامنهی جدید اقدام به راه اندازی وبلاگ کنید، خواهید دید که زمان زیادی طول میکشد تا وبلاگ شما صاحب بازدید خوبی شود. در صورتی که زمانی که شما یک وبلاگ را با نشانی اولیه خودش میسازید، چون از اعتبار دامنهی اصلی سرویس دهنده استفاده میکنید، زودتر به بازدید میرسید.
در کل، اگر خواستید یک دامنه به وبلاگ خود متصل کنید، مزایا و معایب اتصال دامنه به وبلاگ را در نظر داشته باشید، تمامی جوانب را بسنجید و کمی هم مطالعه کنید و سپس اقدام نمایید.
۱۶ دیدگاه
ممنونم
خيلي ممنون مثل اين مطلب تاحالا جاي نديدم آموزنده بود
سلام ممنون از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار ما میگذارید.
هر کدی که تو تنظیمات وبلاگم میزارم توی وبلاگم پشت به پشت هم بدون فاصله میاد چیکار کنم یه کم فاصلهدار باشه؟
ممنون یا حق
بین هر کدی که میذارید، این رو قرار بدید:
. تعدادش رو زیاد کنید، فاصلهی بین کدها بیشتر میشه.
سلام جناب روح بخش ممنون از مطالب مفیدتون خواستم بپرسم در صورت اتصال دامنه و بوجود آمدن مشکل محتوا در گوگل که اشاره کردید چاره برطرف شدن مشکل چیست ؟
با تشکر
متاسفانه چارهای برای برطرف کردن این مشکل وجود نداره!
این همه گفتید اخر حرفی از هزینه نزدید که اصل کاره . 1 ساله هست ؟ چقدره؟ بایر دوباره تمدید کنیم سر یک ال یا همیشگی میشه ؟؟؟ 🙂
با عرض معذرت! دامنههای ir که سالیانه تقریباً 5 هزار تومان است، 5 ساله هم می تونید تمدید کنید که چیزی حدود 13 هزار تومن در میاد. سر موعد مقرر باید تمدید بشه، با واریز مجدد پول…
سپاس
با سلام
ایا با اتصال دامنه به وبلاگ در صورت حذف وبلاگ دامنه همچنان به نام من باقی می ماند
چون هدف من گرفتن ادرس سایت برای اینده است
سلام، با حذف وبلاگ دامنۀ شما آزاد شده و دیگه روی وبلاگ نیست. پس از ثبت دامنه، اگر میخاید برای آینده نگه داریدش، کار خاصی نمیخواد انجام بدید.
ممنون از راهنمایی شما
سلام.هزینه خرید دامنه ir.وcom.سالیانه چه قدر است؟
سلام؛ ir سالیانه حدود ۵ هزار تومان. com هم سالیانه چیزی حدود ۴۰ هزار تومانه.
سلام.من سه سوال داشتم…۱وقتی دامنه را به وبلاگ متصل میکنم آیا قالب همان است یا باید قالب جدیدی انتخاب کنیم؟۲وقتی به دامنه متصل شد طول میکشد در گوگل به نمایش درآید یا همون موقع به نمایش در میاید؟۳-من وقتی میخوام وارد وبلاگ شم سرچ میکنم(ورود به سیستم بلاگ اسکای)و وبلاگم را مدریت میکنم وقتی اتصال به دامنه انجام شد باید چی رو سرچ کنم تا بتونم مدیریت کنم؟
۱- نه تنها قالب بلکه هم چی همون موارد قبلی است.
۲- خیلی طول خواهد کشید تا توی گوگل نمایش داده بشه. حتی از حالت عادی بیشتر!
۳- خوب، برای چی سرچ میکنید؟! آدرس صفحۀ ورود به مدیریت وبلاگ همیشه ثابته کافی است این نشونی رو یا یادتون باشه یا اینکه توی قسمت Bookmark یا علاقه مندی های مرورگر ذخیره کنید تا با یک کلیک بتونید راحت وارد اون صفحه بشید. در صورت اتصال دامنه آدرس این صفحه ثابت خواهد ماند و تغییر نمیکند.