مدیریت لینک دوستان پرشین بلاگ
لینکها به عنوان عوامل انتقال دهندۀ بازدید کنندگان صفحات مختلف به صفحه یا صفحاتی دیگر، نقش بسیار مهمی را در وب ایفا میکنند. با استفاده از این لینک ها است که ما میتوانیم بازدید کنندگان را در میان صفحات وبلاگ جابهجا کنیم و با این کار ترتیبی را اتخاذ کنیم تا دیرتر از وبلاگ ما خارج شوند. البته این بدان معنا نیست که همیشه باید سعی کنیم از پیوندهای صفحات داخلی وبلاگ خود استفاده کنید. بلکه اگر پیوندی هم به بیرون از وبلاگ بدهید که با موضوع وبلاگ شما همخوانی داشته باشید یا محتوای مفیدی در بر داشته باشد، مطمئن باشید حتی به رتبۀ وبلاگ شما هم افزوده خواهد شد. در این نوشته به مدیریت لینک دوستان پرشین بلاگ خواهیم پرداخت.
مثل هر سرویس وبلاگ دهیِ دیگر، پرشین بلاگ هم دارای بخشی با عنوان مدیریت لینک دوستان است که به شما اجازه میدهد بتوانید پیوندها یا لینکهای وبلاگ دوستان یا سایتهای مفید را در آنجا قرار دهید. با این کار در اصل شما در حال پیشنهاد دادن به بازدید کنندگان وبلاگ خود هستید. البته در گذاشتن لینک در وبلاگ زیاده روی نکنید و تا جایی که میتوانید سعی کنید از پیوندهای سایتها و وبلاگهای مرتبط استفاده نمایید.
در همین ابتدا بهتر است نیم نگاهی به نمای بخش پیوندها در نوار کناری وبلاگ که برای بازدید کنندگان وبلاگ شما نمایش داده میشود بیاندازیم:
معمولاً جعبهای با عنوان دوستان من یا پیوند دوستان در نوار کناری وبلاگ شما وجود دارد که پیوندهایی که از بخش مدیریت لینک های دوستان پرشین بلاگ اضافه میکنید، در اینجا ظاهر خواهند شد. البته ممکن است به غیر از پیوندهایی که خود شما به صورت دستی اضافه کردید، تعدادی پیوند دیگر در اینجا وجود داشته باشید که برای حذف کردن آنها باید از بخش ویرایش قالب وبلاگ پرشین بلاگ اقدام کنید و با یک جستجوی ساده در بین کدهای قالب، برچسبهای لینک (<a>) را حذف کنید.
افزودن لینک دوستان در وبلاگ پرشین بلاگ
برای اضافه کردن یک پیوند دلخواه، کافی است به بخش مدیریت پرشین بلاگ رفته و از آنجا از طریق نوار کناری سمت راست روی مدیریت لینک دوستان کلیک نمایید. با این کار شما به صفحهای همانند تصویر زیر هدایت خواهید شد.
در بالای صفحه شما قادر به افزودن یک پیوند جدید هستید. برای این کار کافی است مشخصات پیوند جدید را به ترتیب وارد کرده و روی “ایجاد” کلیک کنید.
- آدرس لینک: نشانی اینترنتی صفحۀ وبلاگ یا سایت مقصد؛ به عنوان مثال: https://bloging.ir
- عنوان لینک: عنوان فارسی یا انگلیسی پیوند که در جعبۀ پیوندهای وبلاگ نمایش داده میشود.
- توضیحات: توضیحاتی که با بردن اشارهگر روی عنوان لینک، برای بازدید کنندگان وبلاگ به نمایش در خواهد آمد.
نکته ۱: اگر در پر کردن هر کدام از مشخصههای پیوند مشکل دارید، به عکس بالا نگاه کنید تا متوجه داستان بشوید. 🙂
نکته ۲: آدرس لینک حتماً باید با http:// شروع گردد.
مدیریت لینک های افزوده شدۀ پرشین بلاگ
اما زمانی که پیوندهای خود را به این روش به وبلاگ پرشین بلاگِ خود اضافه کردید، از قسمت پایین این صفحه میتوانید آنها را مدیریت کنید. یعنی قادرید آنها را حذف یا ویرایش کنید. برای حذف کردن که طبیعتاً باید روی دکمۀ “حذف” روبروی پیوند مورد نظر کلیک کنید. اما زمانی که روی دکمۀ “ویرایش” کلیک میکنید، مشخصات پیوند در قسمت بالاییِ صفحه وارد خواهد شد و شما میتوانید آنها را ویرایش کنید.
علاوه بر این، شاید خواسته باشید جایگاه و ترتیب نمایش لینک را هم تعیین کنید. برای این کار هم میتوانید به صورت دستی با شماره گذاری درون جعبۀ هر پیوند، ترتیب نمایش آنها را مشخص کنید؛ یا اینکه از فهرست کشویی پایین پیوندها، نحوۀ ترتیب بندی تمامی پیوندها را به صورت خودکار تعیین کنید. مثلاً اگر مورد “به ترتیب طول پیوند” را انتخاب کنید، پیوندها از نظر طول عنوان آنها از بزرگ به کوچک مرتب خواهند شد و دیگر نیازی نیست دستی پیوندها را مرتب کنید. فراموش نکنید در آخر روی دکمۀ “ذخیرۀ چیدمان” کلیک کنید. دقت کنید لینکهای مرتب شده در قسمت مدیریت وبلاگ قابل مشاهده نیست. اما در خود وبلاگ برای بازدید کنندگان به نمایش در خواهد آمد.
بدین ترتیب با بخش مدیریت لینک دوستان پرشین بلاگ هم آشنا شدید. در آموزشهای بعدی پرشین بلاگ با مدیریت نویسندگان وبلاگهای گروهی در پرشین بلاگ آشنا خواهید شد. پس همچنان همراه بلاگینگ باشید.
۰ دیدگاه