حذف وبلاگ در بلاگفا

گاهی اوقات بنا به دلایلی می خواهید وبلاگ خود را در بلاگفا حذف کنید. البته برای اینکار حتماً از کار خود مطمئن شوید، زیرا برگرداندن مطالب وبلاگ شما امکان پذیر نیست. اگر وبلاگی دارید که مطالب آن کم است، شاید پاک کردن راه مناسبی برای تمرکز بروی دیگر فعالیت هایتان باشد. اما اگر وبلاگی که قصد حذف کردن آن را دارید محتواهای خوب و زیادی دارد، ولی دیگر نمی توانید بروی آن کار کنید، بهتر است آن را حذف نکنید، چون رتبه و جایگاه خود را در بین وبلاگ های دیگر پیدا کرده است، و در این مورد حداقل کاری که می توانید انجام دهید، واگذاری آن به شخص دیگر است، هرچند رسیدگی در حد یک ساعت در ماه هم آن را پایدار نگه می دارد.

و اما برای حذف وبلاگ در بلاگفا، شما مسیر ساده ای را پیش رو دارید. باید به قسمت مدیریت وبلاگ خود در بلاگفا بروید و بروی “دیگر امکانات…” از نوار کناری بخش مدیریت کلیک کنید. صفحه ای که برایتان باز می شود، حاوی امکانات اضافی وبلاگ شماست که یکی از آن امکانات، امکان حذف وبلاگ است. پس بروی حذف وبلاگ مانند شکل زیر کلیک کنید.

حذف وبلگ در بلاگفا

حذف وبلگ در بلاگفا

پس از آنکه بروی پیوند حذف وبلاگ کلیک کردید، به صفحه ای هدایت می شوید که برای گرفتن تایید در مورد حذف وبلاگ، از شما رمز عبورتان را می خواهد. رمز عبور را وارد کنید و بروی دکمه حذف وبلاگ کلیک کنید. با اینکار بلافاصله وبلاگ شما حذف خواهد شد و آدرس آن برای ثبت توسط فرد دیگری آزاد خواهد شد.

تایید حذف وبلاگ در بلاگفا

رمز عبور وبلاگ را وارد کنید

در صورتی که وبلاگی را که حذف کردید، در گوگل دارای رتبه 1 به بالا باشد، امکان دارد در مدت زمان کوتاهی توسط فرد دیگری به ثبت برسد.

حذف وبلاگ در بلاگفا
33 رای, 3.42 میانگین (68% امتیاز)