تنظیمات وبلاگ در بلاگفا

منتشر شده در ۱۳ فروردین, ۱۳۹۱ در دستۀ بلاگفا ۷۳ دیدگاه
3.7/5 - (37 امتیاز)

بروی هر سیستم وبلاگ نویسی که کار می کنید، یک قسمت برای تنظیمات کلی و مهم وبلاگ وجود دارد که شما باید با نحوه کار با آن و انجام تنظیمات آن آشنا باشید. این بخش بروی موفقیت وبلاگ شما بسیار مهم است که در بخش های دیگر در مورد هر کدام جزئی تر بحث می کنیم. در بلاگفا شما با یک صفحه تنظیمات وبلاگ طرف هستید که مشخصات اصلی وبلاگ در آنجا تنظیم می شود. در این نوشته با تک تک جزئیات این صفحه آشنا می شوید.

اول به حساب وبلاگ خود در بلاگفا وارد شده و از فهرست سمت راست بروی دکمه تنظیمات وبلاگ کلیک کنید. یک صفحه برایتان باز می شود که توضیحات هر یک را برایتان عرض می کنیم.

بخش تنظیمات وبلاگ در بلاگفا

صفحه تنظیمات وبلاگ در بلاگفا

  1. عنوان وبلاگ: عبارتی که در این جعبه می نویسید همان عنوان کلی وبلاگ شماست. سعی کنید حداکثر در 3 یا 4 کلمه نوع فعالیت وبلاگ خود را تعریف کنید و از به کار بردن حروف و علامت های زاید خودداری کنید (اشتباهی که بسیاری از وبلاگ نویسان تکرار می کنند).
  2. نام نویسنده: اگر تمایل دارید نام شما در انتهای هر نوشته و در صفحه پروفایل شخصی نشان داده شود، آن را در این جعبه یادداشت کنید. در غیر این صورت می توانید از نام های مستعار استفاده کنید.
  3. شرح خلاصه: از فعالیتی که شما بروی وبلاگ خود دارید، یک خلاصه یک خطی را در این مکان بنویسید. این عنوان معمولاً در بالای وبلاگ شما در قسمت سرصفحه دیده می شود. در انتخاب آن از کلمات کلیدی وبلاگ خود حتماً استفاده کنید.
  4. ایمیل نویسنده: این رایانامه برای تماس کاربران و بازدید کنندگان وبلاگ شما با شماست. اگر نمی خواهید رایانامه ای را برای تماس با شما در اختیار کاربران وبلاگ قرار دهید، این بخش را خالی بگذارید.
  5. ایمیل خصوصی: این رایانامه برای مواقع ضروری و تماس سیستم با شما کاربرد دارد و برای بازدید کنندگان وبلاگ شما به نمایش در نمی آید. برای مثال اگر شما رمز عبور خود را فراموش کنید، از این آدرس برای بازیابی رمز عبور استفاده می شود.
  6. منطقه زمانی: شما باید منطقه زمانی خود را برای انتشار مطالب وبلاگ انتخاب کنید. اگر در ایران زندگی می کنید بهتر است از فهرست کشویی آن Tehran را برگزینید در غیر این صورت منطقه خود را انتخاب کنید. این گزینه مخصوصاً برای ارسال مطلب به آینده و نمایش تاریخ ارسال یک مطلب کاربرد دارد.
  7. درباره وبلاگ: این جعبه برای نوشتن شرح مختصری از وبلاگ یا نویسنده وبلاگ کاربرد دارد. جملاتی که در این بخش می نویسید در صفحه پروفایل شخصی و معمولاً در نوار کناری وبلاگ در بخش درباره ما به کاربران وبلاگ نشان داده می شود.
  8. تصویر وبلاگ: اگر برای وبلاگ خود یک عکس یا نماد را درست کرده اید، با کلیک بروی دکمه Browse از این بخش آن عکس را بروی وبلاگ خود بارگذاری کنید. این عکس در صفحه پروفایل و تمامی صفحات وبلاگ، اگر قالب شما پشتیبانی کند، نشان داده می شود.
  9. اسکریپت ها و کدهای اختصاصی: اگر می خواهید کدهای جاوا اسکریپت و کد های آمارگیر و دیگر کدهایی را که شما اجازه ورود آنها به قالب وبلاگ خود را ندارید، باید از این بخش استفاده کنید. بلاگفا به شما اجازه درج کد جاوا اسکریپت در بین کدهای قالب را نمی دهد.
  10. نحوه نمایش تاریخ نوشته ها: اگر قالب شما تاریخ ارسال نوشته را به کاربران نشان می دهد، از این بخش برای تعیین نوع نمایش تاریخ استفاده کنید. بروی فهرست کشویی کلیک کنید و هر نوعی را که فکر می کنید به کار شما می آید برگزینید.
  11. نحوه نمایش زمان پست ها: دقیقاً همان کاری که باید با گزینه قبلی انجام می دادید، با این بخش هم انجام دهید، با این تفاوت که این گزینه نحوه نمایش زمان نوشته را نشان می دهد.
  12. نحوه نمایش تاریخ آرشیو: تا به حال در وبلاگ های بسیاری بایگانی یا آرشیو های زمانی آن را دیده اید که مطالب مرتبط با همان دوره زمانی را به کاربران وبلاگ نشان می دهد. اگر می خواهید نوع نمایش تاریخ را تعیین کنید از این قسمت اقدام کنید.
  13. نحوه آرشیو مطالب وبلاگ: نوع بایگانی یا آرشیو مطالب وبلاگ خود را برحسب فواصل زمانی تعیین کنید. این فواصل یا می تواند ماهیانه باشد یا هفتگی.
  14. نحوه آدرس دهید صفحات: این گزینه تاثیر زیادی روی موفقیت وبلاگ شما از نظر جذب بازدید کننده دارد. زمانی که شما یک نوشته را در وبلاگ منتشر می کنید، یک صفحه ساخته می شود که برای خود یک آدرس منحصر به فرد دارد. این تنظیم نحوه آدرس همان صفحه را مشخص می کند. بهتر است عنوان مطلب در آدرس صفحه وجود داشته باشد (مانند تنظیمات تصویر بالا).
  15. تعداد پست ها در صفحه نخست: این بخش تعداد نوشته های شما در صفحه اول وبلاگ را مشخص می کند. بقیه نوشته ها به ترتیب به صفحات دیگر منتقل می شوند و همیشه نوشته های جدید در صدر مطالب قرار می گیرند.
  16. تعداد پست ها در صفحات داخلی: صفحات داخلی همان صفحات بعدی صفحه اصلی، و صفحات بایگانی و نویسنده است. که این گزینه تعداد مطالب در این صفحات را مشخص می کند.
  17. تعداد پیوند های روزانه در صفحه: اگر شما از پیوند های روزانه در وبلاگ خود استفاده می کنید، این بخش به شما اجازه وارد کردن تعداد آنها در صفحات اصلی را نشان می دهد. بقیه پیوندها به صفحه آرشیو پیوند های روزانه منتقل می شوند.
  18. تعداد برچسب ها در صفحه: این گزینه تعداد برچسب های نشان داده شده معمولاً در نوار کناری وبلاگ را به بازدید کنندگان نشان می دهد. زمانی که شما یک مطلب را می نویسید این برچسب ها را به مطالب وبلاگ نسبت می دهید.
  19. در آخر هم فراموش نکنید که پس از انجام تنظیمات وبلاگ در بلاگفا، حتماً بروی دکمه ثبت تنظیمات کلیک کنید تا تنظیماتی که شما انتخاب کردید ذخیره شوند. در غیر این صورت بروی انصراف کلیک کنید.

برای هر کدام از این تنظیمات راهنمایی های تکمیلی در این سایت وجود دارد که بهتر است بروی آنها زمان گذاشته و بهترین تنظیم را برای هر بخش انتخاب کنید.